trötter

de va ju meningen att ja skulle gå och lägga mej klockan 20 igår med tanke på att ja bara sovit MAX 1,5 timma dagen innan fast..nått sova blev de inte. men de spelar ingen roll för hade en superbra kväll :)
först hade vi snöbollskrig, sen hade vi stjärtklappsrace utan stjärtlapp..aj.
sen va de dags att gå till donken igen. denna gången tog ja mej bara ett glas vatten och stirrade lite på dom andra medan dom käkade. martin slickade på ett av rodis pommes och la tillbaka de. hoppas INTE rodi läser detta hihi
sen drog vi och fikade lite också. hade lös-te krig och diskuterade att de va så skönt att få ut sina barnsliga sidor. som tur är ja ju jätte mogen alla andra dagar så att tramsa igår va helt ok.
väl hemma skulle vi kolla på film och käka brända popcorn, vilket vi också gjorde i si sådär 10 minuter. sen blev vi ölsugna och drog till puben. ja hade mjukis och inge smink och fixade ändå 20 ragg. NOT! höll på att trilla omkull av trötthet men va fan va ju tvungen att "fira" att alla åker hem idag. de stektes pytt i panna på natten men då sa ja stopp. trillade ner i sängen och somnade dirr.
idag har ja städat mitt skabbiga rum. och nu väntar vi på Mickes föräldrar som ska skjutsa hem oss. Ikväll blire after work med äpplena och sen träffa gänget kanske. vad sägs som en utgång på hotellet i nässjö ikväll? ÅÅÅH sååååå rooooooligt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0