dessa spindlarbara för att ja hyr ett rum som stårr tomt i hundra år kryllar det av spindlar. detta gillar inte jag. att se dom på ljusa dagen och döda dom är väll ok, men att vakna upp me jättespindeln sune på armen elle på benet är inte ok.

igår fick ja sluta tidigare på jobbet men ja gick inte därifårn för de. de är inte så smart (men åh så roligt) att man får dricka gratis på jobbet. mina arbetspolare tkr alltid att ja är så mkt nyktrare än va dom är så herre igår va tequila racet igång. drog vidare till ett discotek sen..ensam haha aldrig mera. de är en sak om man gillar musiken men när dom spelar dåliga versioner av britney spears och lady gaga så är de inte så kul längre. dansade max en halvtimma me 2 danskar sen drog ja till bourbon street. träffade på lite folk ja kände..även lite folk ja inte kände och hade allmänt trevligt.
idag är ja ledig och ska nu njuta av de. ska senare ära lunch me robert (han vet inte om de än haha) och ikväll blire ett par öl & biljard me Frank & Lars.

imorgon drar ja till beachen.
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0