latmask

Efter ha kört på dunder fest i tosdags orkade ja inte göra ett shit igår. Som tur kom Marten hem och hade jobbat med att dela ut chips på stan. Ja fick 10 påsar så chips blev min frukost, lunch middag och självklart chips till alla desperate housewives avsnitt ja såg igår. Så nu har ja kollat klart på en säsong under ca 2 dagar. Jag skyller på regnet..de regnade igår nämligen..i typ 10 minueter. men då hann ja bestämma mej för att inte göra något.
Nu ska ja sätta mej på en uteservering och luncha med Frank. Ikväll blire jobb men ska träffa lite vänner innan och dricka cola. Faktum är att man får dricka alkohol på jobbet men inte innan. Så jaja, de blir väll en hård lördag men att dra till me en kanonfylla är inte smart andra dagen så nej, de ska ja inte.

tjarå


p.s kan fåglar ha höjdskräck?


Kommentarer
Postat av: eEv

2009-07-04 @ 19:55:08
Postat av: Eva-Marie

Hello tjejen! Iiiiiinte bra att äta chips morron, midda o kväll.... du får toppa med lite skinka (protein) och en morot och kanske en frukt också!

Sköt om dig!

kramen

2009-07-04 @ 19:59:20
URL: http://amonym.blogg.se/
Postat av: Nikki

Hej!

gött med chips;) nu ska jens, martin och jag äta pizza:) mamma och pappa är på en herrgård i Växjö. pusspuss ta hand om dig!

2009-07-04 @ 22:02:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0