dessa spindlar



bara för att ja hyr ett rum som stårr tomt i hundra år kryllar det av spindlar. detta gillar inte jag. att se dom på ljusa dagen och döda dom är väll ok, men att vakna upp me jättespindeln sune på armen elle på benet är inte ok.

igår fick ja sluta tidigare på jobbet men ja gick inte därifårn för de. de är inte så smart (men åh så roligt) att man får dricka gratis på jobbet. mina arbetspolare tkr alltid att ja är så mkt nyktrare än va dom är så herre igår va tequila racet igång. drog vidare till ett discotek sen..ensam haha aldrig mera. de är en sak om man gillar musiken men när dom spelar dåliga versioner av britney spears och lady gaga så är de inte så kul längre. dansade max en halvtimma me 2 danskar sen drog ja till bourbon street. träffade på lite folk ja kände..även lite folk ja inte kände och hade allmänt trevligt.
idag är ja ledig och ska nu njuta av de. ska senare ära lunch me robert (han vet inte om de än haha) och ikväll blire ett par öl & biljard me Frank & Lars.

imorgon drar ja till beachen.
Puss

cykelhelveti

andra gången cykeln är kaputt. drog till cykelreparatören och dom säger att javisst, den går att laga för 45 euro. Aldrig livet! inte är de mitt fel att cykeln går sönder hela jekla tiden. isch
lånat en cykel av min morbror nu och den får defitivt inte gå sönder. Att inte ha cykel i amsterdam är som att inte ha en cigg efter maten. de gar ikke!

Ikväll jobb sen ledig 5 dagar :) ska som sagt till rotterdam i helgen. för övrigt ska ja mest chilla lite på stranden och typ gå ut lite me kanske. fast sen är ju en vilodag i sängen me lost inte fel heller. ska dessutom på ännu en date hihi
är festival här på torsdag så svänger nog förbi där. så jekla bra me amsterdam för de är alltid något slags ståhej.

nu lost. tjarå

Castricum




Hanneke & Janneke

kom precis hem från 2 vilodagar i Castricum. Blev bortskämd med god mat igår och idag cyklade ja till havet och stekte lite på stranden. Ikväll ska ja jobba. Ja längtar som tusan till helgen. Första helgen jag är ledig och de ska firas hihi.
Ska åka till Rotterdam med mami. På fredag har vi familje reunionen. Förra året slutade de i dunderfest så ja antar att de blir lyckat den här gången också.. Vi ska alla va på en liten ö där inga fordon får vistas. kommer bli hur mysigt som helst.
Han som håller festen är dessutom galen. På hans bröllopsfest hade han ett litet rum där alla kunde sätta sig och kolla på porr om dom inte ville dansa.. Får se vad han hittar på den här gången.
Nehe, sminkningstime. ja ser ut som shit idag.
x

sliten



fick magknip på jobbet igår och de gjorde kvällen rätt sugig faktiskt. Ska man va trevlig när man helst vill lägga sej på golvet och lipa? nej, ja tyckte inte ja behövde de..
skippade iaf efterfesten och drog direkt hem till sängen. vaknade för nån timma sen och har nu städat lägenheten i racerfart. ska nämligen på middag i Castricum och träffa tokfian mami. Det är definitivt hennes fel att ja är en zombie :P
Det enda som va lite kul  igår va att robert kom förbi :) och att bandet va grymt iofs.

nehe, nu väntar dusch sen lyxmiddag. yeees!

3 galna dagar



 








Onsdag:
Efter ha hämtat mamma på stationen drog vi till Albert Cuijp Markt och handlade lite små prylar. Ja köpte äntligen en väska eftersom min andra slets av när ja cyklade förra veckan.
Därefter satte vi oss i parken och drack vin och käkade baguett. och lite chirre också.
På kvällen lagade vi mat (snarare jag lagade mat och mamma vilade). Käkade på taket tillsammans me mina grannar Marten och Romy. Sedan va de dags för party party. Vi drog självklart först till The waterhole och hängde lite me mr. öl & mrs. Tequila. Sen drog vi till en dragqueen bar. Hur coolt som helst. Snubbarna där såg verkligen ut som tjejer. Dom hade större tuttar än va ja har för tusan..
En liten promenad i redlight för att kolla på hororna hann vi också med. Efter de drog vi in på varenda gratis club vi kunde hitta. Skrattade så ja grät när mamma dansade som lilleskutt på hal is. Hon fick dessutom mer ragg än va ja fick. Killarna va typ 20 haha
Framåt 3 drar vi hem på mina order, mamma ville stanna.

Fredag:
Vaknar upp alldeles för tidigt efter ha sovit några korta timmar. Drar till Joordan (amsterdam mysigaste stadsdel) kikar runt lite men går mest i koma. Sen vidare in till stan för att shoppa. Ja gick fortfarande i koma. Cyklar hem. Mamma kollar på fim och ja sover. Vaknar upp 3 timmar senare och är redo för natten. Ännu en galen kväll med snakebites & karlar som raggar på min mor. Framåt 5 blev de dags för kebab. Jag är impressed av min mor som orkar längre än vad jag gör! Go mum, som Skip sa hela tiden hihi

Lördag:
Vaknar vid 15. Rätt död idag faktiskt, drar in till stan och käkar spareribs på de Klos. Dom har amsterdam bästa spareribs så njöt som tusan av min frukost, lunch och middag som fick bli allt i ett.
Sen lite häng i parken och sen snabbfika på torget. Nu har mamma åkt och de är tomt i lägenheten. Ja ska snart gå och jobba och diskutera lite me dom för ja har fasen inte fått några tider i aug, vilket suger med tanke på att alla mina pengar är slut nu.

Tack mamma för 3 sjukt bra dagar :)
x

teckning



såhär ser ja ut på jobbet. hihi fick den av en stamkund.
nu ska ja hämta mami på station. åh va kul vi ska ha :)

åh, ja mår så brao



att flytta tïll amsterdam är nog bland det bästa jag gjort. Jag har skitkul varje dag och trivs som fisken i vattnet. Mentaliten här är underbar. Vart jag än går hälsar folk, dom stannar och pratar en stund och varje gång ja satt mej på krogen själv slutar det alltid med inbjudningar till andra fester :) ja är lycklig här!

mamma på besök


chill på taket

imorgon kommer mami hit. Jag har tagit ledigt två dagar så vi ska hitta på massa saker. Imorgon ska vi gå på marknad. På kvällen kommer Marten (min granne) tillbaka från semester så har lovat att laga middag. Förhoppningsvis är de fint väder så vi kan sitta på taket :)
Efter käket blire lite utgång. Måste ju visa vart ja jobbar. Och ja måste ha min dagliga öl..
På fredag tänkte ja att vi kunde gå lite på stan och sen åka lite båt typ. Äre fint väder kan man cykla till stranden. Ska även på teater i Vondelpark så tänkte fixa lite picknick.
Fredag kväll ska vi kanske åka båt me alla mina jobbarkompisar. Men de får vi se lite.
Sen lördag blire chill. Vill gärna gå på konstmuseeum.

Ska googla runt lite nu och se va ja kan hitta :)
Eftterfesten igår va grym förresten, Satt på en brygga vid vattnet till 6 imorse. Mys!

date hihi



igår va ja på date, elle snarare ja arrangerade en date. Ja lagade käk och sen åt vi på taket. Satt och pratade i timmar och mös hihi
Sen va ja ju tvungen att gå och jobba..vilket sög igår. U2 dök självklart inte upp och inte heller nått kul folk. Gjorde typ de nada..rökte mest så nu är min hals fucked up.
Nu ska ja ta tag i lite tvätt. mina kläder luktar helt seriöst SKIT efter en natts jobb. rutten öl, cigg och gammel sprit. usch & fy!

U2 AFTERPARTY



Ikväll jobbar jag igen men det gör inget för U2:s AFTERPARTY är på the waterhole. hihi bästa jobbet!


galen bbq

va ju som sagt och grillade igår. Folket kom från alla möjliga platser i världen. I början va de lite stelt men de beror nog mest på att medelåldern va över 35 år så ja kände inte riktigt att ja passade in. Men ja måste säga att dessa 35 åringar beter sig värre än vad vi gör när vi dricker. 80 % gick på mushroom piller och de verkade ha the time of their life.
Jag höll mig till rödvin, öl och passionsvodka. Ingen bra kombination. Efter ha varit där i cirka 12 timmar började folk rulla hemåt. Bokstavligt rulla..maten som serverades va det godaste jag ätit på länge. Efterrätt va grillade mangos i strawberry liqeur. Prova det!
Vi idioter som stannade kvar tog hand om den roligaste efterfesten på länge. Det började pissregna och hagla mitt i allt också, men vi blev kvar. Framåt 5 tyckte min kropp att de va dags att sluta dricka och tja, jag lyssnade och cyklade hemåt.
Väl hemma låg jag och småfnissade åt alla skumma historier ja hört. En snubbe va övertygad om att han va över 200 år och ja menar verkligen övertygad, Han berättade historier som man bara hittar i historieböcker och han va övertygad om att han varit med om allt detta på riktigt. Detta va snubben som delade ut mushroomspiller.

Ikväll är de jobb men först har ja bjudit in Robert på middag. Tänkte att de kanske är dags att laga den första riktiga måltiden här i Amsterdam. Fy, va tråkigt det är att laga mat.


brittany


Robert


efterfest


härligt


Skip


Försök till tält


Robert


Jobbarpolaren Skip

birthday girl


Jag & Brittany

nu ska ja iväg på bbq. Brittany har fyllt år så Eric firar genom att arrangera en bbq i Westerpark. Ska bara gå och investera i 20 öl först. hihi idag är ja ledig

orättvist

okej att ja är ny och sådär på jobbet men ja kan fortfarande fixa beer on tap minst lika fort som dom andra. ändå är de ja som på fredagar har hand om glasen samtidigt som ja ska slita häcken av mej i baren, varför inte bara dela upp arbetet så alla hämtar glas? de är inte så jekla lätt att hämta glas med 1000 pers på dansgolvet (nu överdrev ja)
sen att det bara va massa sliskisar därinne igår gjorde inte kvällen bättre. Man kan ju inte direkt klappa till någon när man håller massa glas..
jaja, med andra ord vare inte en sån kul kväll på jobbet igår. men ja taggade till efteråt..drog vidare till en annan club och diggade lite. hade dessutom cola krig igår så ja hade cirkus 1 lite cola i håret så va inte speciellt sugen på att ragga sönder. drog mej hemåt framåt 7 och sovet.
Nu ska ja cykla till stan och shoppa lite. elle ja ska bara köpa en väska.

/Janneke

Nikki Pikki



hur mkt vi än bråkar så saknar jag min lille plutt MYCKET!
btw, man ska inte kalla nikki , nikki pikki här i holland för de betyder Nikki snopp hehe

ser ja lesbisk ut?

ja har vart lite halvsjuk de senaste dagarna och börjar tröttna på att ja inte kan slita mig ur sängen förrän typ 16 på eftermiddagen så ja provade ett litet trick igår. Ja drack bara en öl och sen drack ja bara vatten på efterfesten. Och jo men visst vaknade ja vid 13 och är någorlunda pigg. Hade jag väll kunnat gissa att man kan skylla på alkoholen.

Idag ska ja träffa Robert. Vi ska ut och käka skräpmat & sen ska vi till Vondelpark där dom varje månad har en slags fest för dom som bor i mitt område. Efter de väntar jobbet. Idag är de fredag så tja, fest igen antar ja :)

Förresten, så va de ganska uppenbart att ja fick ragg igår.. en tjej gav mej sjukt mycket dricks och beställde fast hon redan hade dricka.
När ja senare går ut fråm baren nyper någon stenhårt i min stjärt och viskar med försök till rosslig kåtröst "I thougt u were a bad girl"
Ser jag lesbisk ut? För det är nämligen inte första gången ja får kvinnliga ragg. och hörni om ni tycker killar kan va för mkt..tänk då desperata, fulla tjejer..herregud!


torsdag = lilllördag

de blidde ingen fest igår utan va tvungen att jobba. men de gjorde iofs inget. va skitkul som vanligt. man lär känna så sjukt mkt folk och man kan flirta sönder typ hihi skitkul! dock blir ja fruktansvärt trött dagen efter. vaknade vid 16 typ och är ändå död. tror faktiskt att ja inte ska dricka ikväll på jobbe, för de är nog därför ja blir så segopego dagen efter.
Nästa vecka kommer mami och ja har planerat massa vi ska göra hihi
ska hoppa in i duschen nu för börjar tidigt ikväll. de kommer bli fett kul ikväll igen för de är studentkväll. Nice!

Harry Potter



va nyss på bio..igen. Denna gången met Marten och hans lillebror. Ja va ju bara tvungen att se min Harry på bild igen. Han är fan min idol. dock måste ja säga att ja tyckte filmen va rätt..hmm inte bra. inte som dom andra iaf.
Nu ska ja kolla på lost igen. ikväll äre nog fest tror ja.
x

p.s rökt lax är nästan lika bra som harry potter. yammie!

orka mallorca





träffade tim igår. hur jag känner honom är en lång historia men den tar vi en annan gång. Vi va iaf ute och åt, spelade biljard (jag vann 3 av 4 ggr) och sen på Angels & Demons. Bra dag..tills Tim missade sitt tåg och va tvungen att sova hos mej. ja va skitsur. För de första så ser han oss som mer än vänner trots att han har flickvän. Ja tror fan ja sa till han typ 20 ggr igår att ja tkr vi har skitkul ihop men ja vill fan inge mer. inte ens hålla hand pucko.

han fick iaf sova me en kudde och mitt täcke på golvet. Han drog vid 05.30 imorse och ja är fortfarande sur på han. Han visste att ja va sjuk och ja sa klart och tydligt att ja ville sova SJÄLV. jaja, han tyckte iaf ja va otrevlig men so what? ja är inte intressrad!


jag känner mej gammel



somnade i soffan hemma hos eric & brittany imorse. och de spelar då fan ingen roll att ja sov i 7 timmar ja är helt död och hängig ändå. cyklade hem och sov 4 timmar till men fortfarande död. drog till Lidl och köpte lite käk & snacks för ikväll ska ja ligga i sängen och kolla på lost. ja har blivit besatt av de nu. att ligga i sängen alltså :P

vet inte riktigt hur ja jobbar i veckan men för mej gör de inget om ja kan få va ledig 2 dagar. det enda är att min ekonomi har börjat krisa lite. Fick min sista lön för 2 månader sen och ja har väll inte levt snålt direkt. vart i turkiet och sen flyg hit, hyra, käk, fest och fest. men nu kanske det är dags att tänka lite med tanke på att lönen får ja inte förrän augusti.
ja suger på att inte spendera pengar.

fest. efterfest. morgonfest. vilse



Brittany






vi klädde in gregorius moppe med TP


sexy gubbe





hängde lite me mina nya mates Robert & Tim igår. Drack öl, käkade pommes och tittade på gamlingen när han klättrade rep. Snubben är 65 år och har string på sej.

I might me dumb, but I'm not stupid.

igår försökte ett par svenskar lura mej. dom satt i baren hela kvällen och ja tyckte allt dom kollade lite lustigt på mej. En av killarna frågar var ja kommer ifrån. Ja, sweden säger ja och han ba " I know some words in swedish"
sen försökte stackarn bryta på svenska fast han höll fram plånboken där hans SVENSKA körkort satt. grattis!

dessutom hann ja bli lite halvkär igår.
flirtade med en amerikan hela kvällen/natten. alltså inget hångel men bara en extra lång blick oså..ni vet hur de funkar.
kanske de som gjorde så spännande.. man vill men får inte. han skulle tyvärr åka hem idag men han bor i london och skulle försöka komma hit en weekend. de sjuka är att vi känner inte ens varanadra men fan, de bara kändes så bra första gången vi såg på varandra. Hans stora, mörka ögon gjorde mej knäsvag. åh, ja har fjärilar i magen.
Mörka ögon är nice!


Nu ska ja kolla på LOST. Ikväll äre fest för ja är ledig!




Ni som är barfota, tänk på fimpar & glas på golvet!

så ropades det upp i högtalarna igår. herregud tänkte ja, va äre ja hamnat. men så kul. människorna är galna, festen är keff men åh så bra!

fast hur kul de än är att jobba så tar de kål på kroppen min. har jobbat 5 nätter i rad nu och ja ser ut som fuck. jaja, sista natten och sen blire en vilosöndag..ja har blivit en vekling haha

Niels 33 år!



JA igår fyllde Niels 33 och de firades ordentligt. För de första ringde dom mej vid 21 och sa att ja kunde börja jobba vid 22 om ja ville. varför inte tänkte ja som behöver lite extra cash. Så fort ja kom dit hälldes shoten upp. Det var ju trots allt bara 2 timmar kvar tils Niels fyller 33 så fortsatte de hela kvällen. "Nu är de 1 timma kvar" "Nu är det 15 minuter kvar" "Nu har han varit 33 i 48 minuter" Niels klarade inte av att jobba tills slut. Vi andra fick börja tacka nej till shotten och de va nog ett ganksa smart drag. När väl kvällen va slut hittade vi Niels sovandes i rökrummet me en tänd joint i näven. Grattis Niels!

typiskt

ok alla ja har pratat med säger att man ska va glad om man hamnar som reserv nummer 1 på en utbildning men fan, de hade ju vart så skönt att bara veta att ja, jag kom in! nehe, nu ska ja vänta veckor för att få reda på om ja kommer in elle inte. Förresten de är journalist utbildningen i Kalmar ja pratar om :) Håll tummarna. För hur roligt festlivet än är så är ja riktigt sugen på att börja plugga nu!

godmorgon

Klockan är 15 och ja vaknade nyss. Vikket behövdes efter gårnattens bus. Jobbade som sagt men umgick mest me tequilan. Va meningen att ja skulle efterfesta me 2 svenska stockholmare ja träffat ett par ggr men nej, efter efterfesten på jobbe ville ja hem och sovet. Insåg också att de är ju torsdag idag vilket innebär studentkväll. LAMMKÖTT!
O ledig är ja me så idag kan ja riktigt njuta av att sitta på rätt sida av baren!
Nu ska ja dra och köpa frulle. Hungry like hell!
xoxo

godmorgon

Klockan är 15 och ja vaknade nyss. Vikket behövdes efter gårnattens bus. Jobbade som sagt men umgick mest me tequilan. Va meningen att ja skulle efterfesta me 2 svenska stockholmare ja träffat ett par ggr men nej, efter efterfesten på jobbe ville ja hem och sovet. Insåg också att de är ju torsdag idag vilket innebär studentkväll. LAMMKÖTT!
O ledig är ja me så idag kan ja riktigt njuta av att sitta på rätt sida av baren!
Nu ska ja dra och köpa frulle. Hungry like hell!
xoxo

bombnedslag



Min granne kilade nyss in och svimmade typ. Kan tjejer ha de så stökigt? Ursäkta, nu tänker ja då verkligen INTE städa!

Red light district





 



Började inte förrän 22 igår så ja tog svängen förbi red light för att se om de va som förr. Och jo det var de..även att regeringen har sagt att det ska läggas ner. jaja, ja antar att de är samma som me rökförbudet. Ingen bryr sig!
I Holland känns de verkligen som man hamnat i en egen liten värld me en stor glasbubbla runt. För det första: alla gör precis som dom vill och tar då även konsekvenserna som följer. Man har ett system som kallar "skyll DEJ själv" allt man gör är upp till en själv. vilket jag kan tycka är ett ganksa smart system. Alkohol och cigg säljs när man är 16 men det betyder inte att alla dricker och röker när som är 16. Jag kan lova att det är mer fylla i sverige än vad det är här. Visst kan det va fet fest men man ser inte mkt folk som spyr, däckar eller bråkar. Nu vill ja inte säga att livet här är perfekt men ja diggar deras syn på saker. eget ansvar är bra!

Men då för er som inte vet hur de går till i Red light. De är ett STORT område i Amsterdam där damer säljer sig helt enkelt. När den röda lampan lyser är de lediga och är den släckt så pippar dom.
Man kan se på sex teater och man kan gå på peep shows eller kanske ett sex museum. Själva området känns ju självklart lite halvt dodgy men de finns massa pubar och shit som man kan hänga på om man inte vill köpa sex förstås.
Hororna i Amsterdam betalar skatt, det känns ju också skumt. De tjänar antagligen mer än vad jag gör men nej, mamma ja skulle ALDRIG få för mej att jobba som hora.

nu ska ja till cykelreparatören.


tisdag

tjatade till mej mer jobb i söndags så nu har ja fått fyra nätter i veckan tihi. Ska snart bege mej till jobbet. hart vart hos oma & opa 2 dagar o vilat upp mig, ätit gott, inte rökt och inte druckit. de va så dags! ikväll antar ja att de blir efterfest som vanligt. vid 01.30 får vi börja dricka och det tar vi med största allvar. 01.29 står ölen och shoten klara.
Typiskt nog har ja pajat min cykel så ja ska tvinga Arjan och följa mej hem. Det mördades en snubbe på torget ja jobbar på. så nej, ja ska inte gå runt själv. de värsta va nog att han mördades av en taxi chafför.
ha en bra tisdag natt, för de ska ja hehe

puss

bbq & spare ribs














dunder söndag ja. drog till jobbet för att få gratis bbq och voila så blev ja med bjuden på resturang för att käka spare ribs. Erics väns dotter från Amerikat är här i Amsterdam på semester. Hon åkte hit me sina föräldrar men dom åker hem idag så dom blev superglada när ja sa att självklart kunde hon hänga med på mina äventyr på dagarna. Mamman ville bjuda på middag. världens godaste spare ribs kan ja säga!
Min cykel är paj så måste till cykelaffären. men nja, de får vänta tills imon. Ja ska ut till Castricum idag och ligga på playan och äta god mat. Jobbar inte förrän 22 imon så de blir nog en övernattning där.
btw, jag ägde biljarden igår hihi men detta va innan min shot tävling med Arjan. Isch ja mår ikke bra idag.

p.s skriver inte mer förrän imon kväll efter som opas internet sniglar

älskar mitt jobb!



detta är då franky panky. min öl kompis sen förra året. hade mkt trevligt men drack som vanligt för många öl. Va hel snurrig vid 17 så ja begav mej hemåt för att koka pasta och tagga inför jobbet. På jobbet vare lika kul som vanligt. De slutade me att en snubbe (60 år) tog av sej ALLA kläderna och sprang runt  naken och kramade alla. Han ställde sej på scenen och körde naken jannes helikopter. Då åkte han ut! Skrattade så jag grät. Så är det dagligen på jobbet. Galet då med andra ord. Niels som ja jobbar me hade iskrig me mej hela kvällen så ja dampade lite och bjöd han på en öl me extra mkt salt. Ölen sprutade ut och än en gång skrattade ja ihjäl mej. Känns som ja jobbar i en annan värld typ. va full på jobbet, alla röker på inomhus och alla är skittrevliga. Haha inte som nanny jobbet riktigt. Ja rent utav längtar tills ja jobbar nästa gång. Ska dit ikväll iaf och hänga lite. Dom har biljard söndag och bbq. Mums.

latmask

Efter ha kört på dunder fest i tosdags orkade ja inte göra ett shit igår. Som tur kom Marten hem och hade jobbat med att dela ut chips på stan. Ja fick 10 påsar så chips blev min frukost, lunch middag och självklart chips till alla desperate housewives avsnitt ja såg igår. Så nu har ja kollat klart på en säsong under ca 2 dagar. Jag skyller på regnet..de regnade igår nämligen..i typ 10 minueter. men då hann ja bestämma mej för att inte göra något.
Nu ska ja sätta mej på en uteservering och luncha med Frank. Ikväll blire jobb men ska träffa lite vänner innan och dricka cola. Faktum är att man får dricka alkohol på jobbet men inte innan. Så jaja, de blir väll en hård lördag men att dra till me en kanonfylla är inte smart andra dagen så nej, de ska ja inte.

tjarå


p.s kan fåglar ha höjdskräck?


The Waterhole



 

Niels, Arjan & Skip


Arjan & Ellen


Niels & Skip

såhär ser de ut på jobbet :) och lite personal me.

fet torsdag!






satte mej på jobbet och drack min första pint för dagen. Tänkte väll egentligen köra ganska lugnt men icke sa nicke. Ja tänkte också va lite bussig och vara diskret inkastare. De där me diskret gick inte bra. Ja hade pennkjol på mej och satt på en barstol ute. Skulle hoppa av lite smidigt sådär men de gick inte..låg på backen 1 sek innan ja flög upp röd som rudolfs mule.
Fick iaf me mej 2 norrmän & en svensk som skrattade åt min show. Hängde me dom men sen blev dom boring och skulle gå hem. Ja stötte på studenter på stan (17 år) och hängde me dom till nån club. Den sög haha raggade upp 3 killar och hängde me dom till club NASTY. träffade en gay och hängde me han till en gaybar. Och sen gick ja hem. Själv!
Vill bara tillägga att ja kör alltid me att ja har pojkvän så ni inte tror att ja lever loppan utan gränser ;)
Sjukt bra torsdag iaf. Och juste, ja snackade ju engelska hela tiden för att norrmännen skulle hänga me i samtalet (snarare för att ja skulle fatta va dom sa tillbaka) så ja va så inne på att prata engelska hela kvällen så de gjorde ja me resten också. Sen lyckades ja ju självklart stöta på min jobbarpolare på gaybaren och han pratar holländska me mej inför alla ja har pratat engelska me hela kvällen. grattis.



brud & gay

jobbtillstånd

ja hade nyss skrivit ett helt fucking inlägg när min data börja keffa. jaja, skriva om allt då ja..yeej

har precis vart och fixat mitt jobbtillstånd så nu kan ja stannar här hela mitt liv..fast måste pluggish lite först. Typiskt att ja exakt vet vad ja vill bli när de är flest sökande någonsin..ja har mardrömmar om att ja inte kommer inte nånstans.
Äre nån som har koll på när man får veta?

Igår körde ja och mina kära grannar chillidill kväll på balkongen(taket) med mina favorit män BEN & JERRY. mums

Ska kanske träffa Franky Panky ikväll (snubben ja hänge me i Nieuwkoop förra året) Om inte han kan ska ja sätta mej i min ensamhet på jobbe och dricka ett par kalla. De är skitkul att sitta själv faktiskt för ALLA snackar me en. Sitter man me en polare så pratar man ju me denne hela tiin. Så ikväll blire ragga kompisar kväll haha

Nu ska ja lägga mej och sola. Ja är inte brun längre buhu

jobb :)

jajemensan, ja fick jobbet. ska jobba igen på lördag. va rätt chillig kväll igår men jobbade ändå stjärten av mej. personalen är som sagt skönast så dom hjälpte mej me allt ..för att blanda drinkar när man inte har en aning är inte de lättaste. jaja, de va iaf skitkul. lätt bästa jobbet. och att vi bara hade 4 euro fel i kassan hade aldrig hänt. dom var imponerade :) stängde vid typ 4 men kom hem vid 7 efter ha druckit öl me grabbarna. kan de bli bättre?
ja cyklade dock jäkligt fel hem så de tog 45 min (annars tar de max.10 min)
de sugiga me att provjobba innebär att man inte får betalt. kasst system!

är halvdöd förtillfället men måste egentligen ge mej ut och köpa hårfärg. min utväxt skriker "hej, kom och hjälp mig!"

ja tror ja ska gå på bio ikväll. harry potter har ju kommit ut och han är min idol!

RSS 2.0