Red light district





 



Började inte förrän 22 igår så ja tog svängen förbi red light för att se om de va som förr. Och jo det var de..även att regeringen har sagt att det ska läggas ner. jaja, ja antar att de är samma som me rökförbudet. Ingen bryr sig!
I Holland känns de verkligen som man hamnat i en egen liten värld me en stor glasbubbla runt. För det första: alla gör precis som dom vill och tar då även konsekvenserna som följer. Man har ett system som kallar "skyll DEJ själv" allt man gör är upp till en själv. vilket jag kan tycka är ett ganksa smart system. Alkohol och cigg säljs när man är 16 men det betyder inte att alla dricker och röker när som är 16. Jag kan lova att det är mer fylla i sverige än vad det är här. Visst kan det va fet fest men man ser inte mkt folk som spyr, däckar eller bråkar. Nu vill ja inte säga att livet här är perfekt men ja diggar deras syn på saker. eget ansvar är bra!

Men då för er som inte vet hur de går till i Red light. De är ett STORT område i Amsterdam där damer säljer sig helt enkelt. När den röda lampan lyser är de lediga och är den släckt så pippar dom.
Man kan se på sex teater och man kan gå på peep shows eller kanske ett sex museum. Själva området känns ju självklart lite halvt dodgy men de finns massa pubar och shit som man kan hänga på om man inte vill köpa sex förstås.
Hororna i Amsterdam betalar skatt, det känns ju också skumt. De tjänar antagligen mer än vad jag gör men nej, mamma ja skulle ALDRIG få för mej att jobba som hora.

nu ska ja till cykelreparatören.


Kommentarer
Postat av: Nikki

Nu äe vi på media market och köper en data medan jag skickar till dig:P så nu finns din blogg på förstasidan när man trycker upp internet:) ha de bra! puss

2009-07-09 @ 13:14:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0