dude, where is the fun?

En första kväll på hotellet. okej, denna gången började inte lipa för att ja längtade tillbaka till annat men herre, hur gör man det kul? Kom dit och de va 7 jackor inhängda..GRATTIS. Men de va verklien jätte kul att träffa alla dock :) Körde en rätt skön förfest i trädgårn me June. Att förfesta med en person är bra skit!


För övrigt vare shopping i Jkpg som gällde idag. Och ja har äntligen köpt mina älskade Nike skor som ja längtar efter i månader. Och att de va 400 kr rea på det gör det bara ännu bättre. Fick me mej lite allt möjligt annat småskräp. Nice!

Nu ska ja sovet. Imorgon väntar tipsrunda i Lövhult och sen blire dags för lite förgrundisch solning (jag bländar folk)

Natti

Agia Napa..bra elle sugit?Alldeles nyss kom Nikki hem från Agia Napa. Hon var besviken på stället..
Varför åker alla dit för? Jag menar inte att jag hade skittråkigt där. Men helt seriöst det är ju som en kväll på hotellet. Typ alla man umgås med är ju där..vilket inte är fel i sig men jag tycker semester handlar om att koppla bort allt och alla hemma för en kort period.

Nikki sa att denna gången va de 2 som hade magpumpats, 3 stycken hade fått åka in med ambulans till sjukhuset efter fått epelepsianfall, solsting och brännsår. En kille hade klunkat en vodka flaska på en timme och de slutade med att han däckar och man får inte liv i honom. Han kissar ner sej...då har det def gått för långt..
Herregud, jag tyckte det gick hårt till när jag va där men fan seriöst ..typ hälften av alla som var där detta året ville åka hem.

Sen ok, jag gillar att festa, det gör ja verkligen men det kändes så överdrivet på Agia Napa. Den som va fullast och gjorde bort sig mest vann. Och jag vill inte säga att jag inte var sån!  Man kämpade ut in i de sista på att ha så kul hela tiden men de gjorde saken bara värre..
Jag kommer aldrig åka tillbaka till Agia Napa och det där förbaskade grabbarna grus som spelade Markoolio hela jevla tiin. Och det är det enda stället jag kan säga så om, efter alla mina andra resor har ja alltid haft tillbakalängtan efter typ en timma hemma..kalla mej tråkig men efter Napa var jag glad när jag la mej i min säng och sov 22 timmar.Sen fanns det självklart stunder då jag hade kul också :)

känns skumt

nu är London äventyrer slut..
känns väldigt väldigt skumt.. lite sorgset ja..men som tur är har jag massa saker att se fram emot.

Resan hem gick la bra ..tog typ 14 timmar med allt. Jag va så trött igår kväll så jag somnade mitt i en mening och vaknade 2 timmar senare av att klockjäveln ringer. Trodde jag fått ögoninflammation igen för ja va KNALLRÖD i ögonen. Men nej, de va bra min sömnbrist som visade sig..vilket i sig inte är konstigt med tanke på att jag knappt sovit på typ 5 dagar. Men ey, de va definitivt värt hehe

Familjen Wackerberg mötte mej på stationen. Dagen spenderas med familjen men ey, imon mina vänner kommer jag våldgästa er allihopa!

Xoxo

varldens basta nast sista kvall/natt

ja de hade jag igar. Johanna & ja pimplade vin och pratade om vara busiga pahitt har i London. Sen drog vi till WALKABOUT och drack snakebites. De va meningen att Ville & Crill skulle dyka upp men dom dissade. Sa, senare fram mot kvallen blev vi lite sallskapsjuka men va dock inte sa pass desperata att vi pratade med den 60 ariga kvinnan med kapp och rullvaska, eller tjejen som totalt rockade loss pa dansgolvet till laten wonderwall. eh hur fan lyckas man?
Men ja slangde ivag lite sms om att de faktiskt va min sista festkvall. Radddaren i noden Dylan dok upp :)
Hade varldens mysigaste kvall/natt (och nej mys behover inte vara sex) De absolut mysigaste var nog att klockan 06.30 borjar grannen klippa hacken. Ja hade oppet fonster..inte coolt.

Nu maste jag borja packa..nej, mamma ja har inte borjat. Tog ledigt halva dagen idag med tanke pa att ja har en jedra massa att fixa. Ska farga utvaxten med..Herre, hur ska ja hinna? Ikvall drar jag och Lina ut till stansted och imorgon gar flyget 06.55. Shit, ja ska aka hem...

glomde dessutom massa prylar som ja skulle dumpat pa jobbet sa de blir att aka hem och sen tillbaka till jobbet. Typiskt..


Jag vet inte hur man spelar piano på svenska

Jag har precis haft en pianolektion med Adam 5 år. Jag lärde honom blinka lilla stjärna ..sen ville adam att vi skulle sjunga tillsammans också..men jag kan den inte på engelska så ja frågar om de är okej att vi sjunger på svenska.
Svaret blir "Jag vet inte hur man spelar piano på svenska´" haha
Påminner mej om en sak som hände me Jesper (ungen ja tog hand om i Holland) De är så att Jesper är en riktig tjejtjusare och hans favorittjej hette Esmee och hon va hemma hos oss ofta. Dom två 5-åriga barnen lekte alltid fint tillsammans tills en dag då jag kommer upp på Jepsers rum och där sitter dom båda nakna och slickar på varandras armar..Eh, hur reagerar man? Min första reaktion va ju självklart att fråga "vad gör ni? Svaret blev vi leker katt..och dom har ju inga kläder på sig. Haha va ska man säga? Han har ju rätt.

Vart tog ögonvitan vägen?ja eh de är ju så att jag lämnar London på fredag så igår trots att jag va dödtrött va jag ju bara tvungen att busa till det lite. Ringde först till lina och frågade om jag skulle köra en hemmakväll eller gå ut "Eh, janni va fan frågar du för klart så in i helvete du ska ut!" Jaja, om lina tkr de är okej så okej.
Möter upp Ville och Christoffer i Hampstead. Dom hade gått helt lost i parken så satt och väntade sisådär 45 minuter först. Klockan närmade sej 23..typiskt att allt ska bli så himla sent, men så är det här. Ska man hitta på något får man räkna med att det tar MINST en timma att ta sig dit.
Jaja, till slut ramlar de ut ur en buske och är rätt kalas redan. Tro mej, det tog inte lång tid innan jag va ifatt hehe
Efter ha suttit och myst på en parkbänk (svinkallt) och druckit tillräckligt för stunden drog vi tillbaka till Villes place, alltså hem till knarkarkungen. Jag skämdes ihjäl. Ja tackade ju inte direkt förra gången då ja fick sova i hans soffa med en vilt främmande karl (nej, vi gjorde inget annat än sov!) och drog ju mer eller mindre bara därifrån fort som attan dan efter. Där gick de bara inte att bo..jaja, kom dit iaf och bad lite halvt om ursäkt..mumlade lite och sen började prata om annat. och shit, vilka diskussioner vi fick igång. Medan vi satt och drack och diskuterade rökte knarkarkungen på. Helt serri, han har fan ingen ögonvita! Efter allldeles för mycket diskussioner om hinduismen var de dags att pallra mej hemåt. Fan jevla shit londons nattbussar suger! Fick vänta en evighet..Hoppade på men tja, tänkte att de är ju trots allt sista dagarna så jag hoppade av bussen och investerade i en taxi. Kan vart den bästa investeringen jag gjort faktiskt!
Klampar in sådär 04.30 och är hungry. Vräker i mej min flatmates kakor och sen sovet.
Vakna upp imorse och mådde inte ok. Nu sitter jag här på jobbet och taggar inför ikväll, ska på middag me lite friends och sen blire fest. tjiho, ja är sååå taggad. NAT!

Förresten måste jag skryta med att jag fick tillbaka min deposit igår hihi 375 pund jag inte räknat med att få tillbaka (fjäsk är bra ibland)  Så jag antar att det var ok att fira lite extra mkt igår :)

"den som sätter på sig skorna först är bäst"

ja är det något jag har fått ut av att vara nanny så är det nog tålamod. Det spelar ju liksom ingen roll om jag ber kidsen sätta på sej skorna en halvtimma innan vi ska gå. De gör det ändå i sin takt så jag har lärt mej att det är inget att stressa upp sej över. Jag brukar börja tjata lite smått sådär 1 timme innan vi ska gå. Mjuka upp dom lite med "ganska snart ska vi gå bara så ni vet, och om ni är duktiga ni bara tar 45 minuter på er kan vi spela fotboll extra länge" och det som funkar bäst är att tävla om allt "den som sätter på sej skorna först är bäst". Min favorit lek är för övrigt tysta leken!

Tålamod är något jag aldrig haft förr så jag antar att jag lärt mig nått under dessa två år. herregud, 1 sak på 2 år woho

jaja, 2 jobb (iga) dagar kvar. Sen ska ja lämna mitt London. Det kommer bli tufft, speciellt att va ifrån min älskling redback! Förresten, är sugen på att dra en weekend resa hit i juli typ. Någon som är sugen att hänga på?

Ett "litet" fotoalbum. LONDON 08/09


Tottenham - BlackburnFärgat linas hår 1 miljon ggr


Redback är kulis
Live band på Redback


Bajsat själv!Mamma hänger på tumtemat.


Far på picadillySugen?


Familjen W på besökTjejerna från flat 7

KatjaHaha bästa kvällen!


Min älskling på besökNYÅR


Brunch på visitApa


Sushi ätande med MarikaHalloween


Hallå vin (halloween) hihivarje helg, fast oftast pumpade (pumpades) lina haha


AMSTERDAM


1 dags flatmate VilleHanna Panna på visitHenke Penke Viking


London Eye


Nya flatmatesGrillmys


Bex på visit


Egis på visit hehe


Hår eller svinto?
Hanna klippte ju mej när hon va här på visit. Men saxarna köpte ja belligt och ja, de märks tydligt. Mitt hår så pass FULT att hanna sa att ja inte fick säga till någon att hon klippte mej hehe sorry dude. Nej men serri de är inte Hannas fel utan mitt eget. Att inte klippa sig på 1,5 år och sen blondera de var 3e vecka är ingen cool kombination! Fy fan va ja ser ut, isch!Guys, prata inte förflutet med din framtid!

En grej ja har funderat mycket på är att alla killar ja dejtat här är väldigt väldigt intresserade av hur man levt sitt liv innan. Med det menar jag frågor som hur många har du haft sex med?

Har du haft långt förhållande? Varför inte, varför?
Man ska inte prata om sitt förflutna med sin framtid (man vet ju aldrig hehe)

Dessutom finns de fan inga bra svar. Säger man att tja, ja har haft sex med 45 pers tror dom att man ar en bellig brud.. säger man att man legat me typ 2 tror dom att dom är speciella för att man bara vart med typ 2 och sen valde denna killen. I båda fallen flyr killen fältet. Så snälla rara ta inte upp sånt!

Dessutom finns det ju faktiskt något som heter privatliv. Visst sägs det att man ska dela allt med den man älskar men hallå, det räcker med mi casa es su casa (tina, är de rätt?) haha

Man ska inte veta allt, de är aldrig en bra början...eller slut.


Vita lögner?

Asså är det bara jag som drar massa vita lögner i fyllan för att framstå bättre än vad jag är? De tokiga är att ja gör de inte ens me flit. De bara blir så att när man träffar på personen man pratat me fast denna gången är man nykter kommer ja alltid fram till att ja sagt massa konstiga saker. Vad tyder detta på? Dåligt självförtroende? Nej, men de har ja ju faktiskt inte...

Dessutom har ja aldrig förr lidit av minnesluckor men nu, herre de är inte att leka med. Nu menar jag inte att jag vaknar upp någonstans och ja vet inte hur ja hamnar där utan mer att ja inte kommer ihåg grejer ja sagt..

Ja tror de ska bli ganska bra för mej att komma ifrån London elle inte just london kanske men deras pubkultur. Haha

Det blir lite rehabilitering hemma, myskväll ja tack!


OBS!

De ar lite sma sugit att ja inte kan slanga upp nara bilder. Men sta ut, for pa fredag kommer ja hem och da jadrar ska bilderna upp :)

btw, for dej som undrade sa heter tysken Raffael men ja tkr om och kolla han tysken..de pirrar liksom till lite extra i naveln da!

The redback tavern

Sjalvklart va de Redback som vantade igar. Efter ha legat och stekt i solen alldeles for lange (solsting) bar det av mot redback. Och denna gang va vi ett gang pa typ 10. Vilket va forsta gangen for annars brukar mest jag och lina dra dit ihop och sen ses igen nar vi gar hem..
Denna gangen va man utkladda till flygvardinnor och denna gang hanglade jag inte me varken en asna eller en tupp.
De va en del puckon som va utkladda till pirater ocksa men hellllo, det temat ar nasta vecka!!!
Efter ha varit darinne i 10 timmar kandes de som de va dags for lite mat. Jag vrackte i mej pizza och pommes som om ja har bulimi (dock ar inte sa fallet) va bara galet hungrig efter ha dansat i 8 timmar..hade lite majonnas krig pa pizzerian ocksa. inte coolt men forbannat kulit!
Sen va man tvungen att fixa sovplats med men det fixar jag & lina alltid pa plats hehe stackarn Dylan fick med sej 3 svenskar som alla snarkade sonder tydligen.. For ovrigt sa ar hans hus typ inget hus. Dom behover inte nycklar for rutan i dorren ar sonderslagen sa man kan oppna utifran. Dom har moblerat tradgarden till ett vardagsrum och vardagsrummet till en tradgard. Antar att toaletten ar overallt (luktade sa iaf) men halla, ja fixade iaf sovplats :)
rakade nagongang i denna vevan glomma tysken pa redback..stackarn va helt lost och fick ta taxi hem. dumma dumma janneke!

"Its 8, its time to get up" JAG HATAR MIN VACKARKLOCKA.
efter ha sovit alldeles for lite akte jag till jobbet. Jag mitt knapphuvud jobbar frivilligt idag. Dom har bank holiday har sa alla ar lediga men ja behover extra cash sa here i am..knappt vart pengarna. Sova, bitte!
Har en pyjamas dag med kidsen iofs sa de ar ratt chill i dill. Nehe, nu ska ja satta igang och lagga mej i soffan och kolla pa scooby bidobidoooo

Do u wanna taste my german sausage?

Nej nej nej tysken sa kan man inte saga till grannen aven om man har grillkvall.
Grannen kom aldrig men det gjorde inget for det var den basta lordagen so far. En harlig mix av manniskor fran Italien, Spanien, en gay fran Frankrike, tyskar, svenskar och norrmannen Paul. Mos framfor brasan med gitarr och marsmallows.
Och du Alex, ja gar hem nu! Ja, du horde Alex, jag gar hem nu!

Kvinnor ar inte dumma dom..

Eftersom jag numera bor gratis hos tysken tyckte ja det var lite obehagligt att fraga om Lina kunde fa bor dar i helgen..
kandes lite fel liksom..
sa nar jag, tysken och Linis sitte och dricker vin borjar teatern. Vi fragar tysken hur man ska bete sej mot en kille som ar off fast lina ska sova dar hela helgen..
Vi forklarar att killen ar ett svin men att lina maste bo dar. Sjalvklart foreslar tysken att hon kan slagga hos oss hela helgen eftersom det verkar som lina verkligen hittat ett pucko till kille att slagga hos. Sa nu tror tysken att han lost allting och att det ar han som foreslagit linas nattplats. kvinnor ligger alltid steget fore!

Min fredagkvall spenderades i mitt & tysken vardagsrum med David Hasselhoff, linas spya & en webcam. Muhahah

virrpanna, eller Hanna?

ja hanna ibland kan aven jag va en virrpanna..men oftast ar du det.
har kommer en liten historia om hannas visit i London

hanna gjorde alla en tjanst nar hon klippte mitt har. ja hade panik. de va ju liksom mer an 1,5 ar sen ja klippte de sist..och sen blonderar ja ju haret var tredje vecka me..hehe
Att ha Hanna Panna har va kulis. mkt kulis! "I'll bend over 4 u" va bast ..nast bast va "vi ar 16 och vantar pa vara foraldrar" och sist och tredje roligast ar hannas utrop pa bussen men va hon sa far ni fraga henne om!


let me no if your bored later! as you no i have a double bed..ikvall ar de barnvaktande som galler. lite sugit faktiskt med tanke pa att jag hade kunnat ha sa sjukt mycke roligare ikvall!

en anledning varfor ja lamnar london ar for att mitt jobb ar sa fruktansvart langtrakigt. ja borde verkligen inte gnalla. kidsen ar basta kidsen fan. foraldrarna ar hur snalla som helst, ja tjanar fett och far gratis mat 5 dagar i veckan..men pa natt satt kanns det som om jag gar bakat i tiden..ja hanger liksom inte med langre. det jag pratar mest om ar typ spiderman och nar de ar nagot som ska diskuteras handlar det om scobby doo filmerna.
ja saknar att ha nagot att gora forutom hanga pa facebook. fast hur mkt jag an saknar det kommer jag antagligen gnalla pa nasta jobb ocksa..
vara nojd kanske ar dags? nja, nej de kommer ja inte va forran ja far allt ja drommer om..vilket ja ocksa kommer lyckas med :)

Why!?

assa dom sista 2 manaderna har har latt varit dom sjukaste i mitt liv. och ja sa likadant nar ja akte ifran amsterdam..
Jag fattar faktiskt inte riktigt varfor allt ska bli sa otroligt kul och spannande precis nar man ska dra..
Dessutom jag som varit desperat efter ragg hela vintern kan nu t o m valja ragg. Vad hande?
Jo, jag ar liksom inte intresserad av ragg langre..jaha, da dyker alla upp. Varfor ska vi alltid strava efter nagot vi inte kan fa?
bye bajs!

8 months in London.

Som de flesta redan vet va starten i London inte lysande. For det forsta hade jag nog lite val brattom fran Nassjo maste jag saga. Jag va helt enkelt for desperat for att inse att man kanske ska planera vissa grejer..men dude, vad ar planera?
Borjade jobba som au pair hos familjen Becker..mkt intressant upplevelse. Det som var mest intressant var nog att dom var helt dumma i huvet och det va valdigt svart att typ trivas. Nar de en natt laste mej ute rann olen over glaset. Det var dags att gora natt annat.
Sa, jag flyttar in hos curry-mannen. Denna snubbe hittade jag pa hemsidan couchsurfing som for ovrigt ar en riktigt schysst hemsida. Man letar helt enkelt soffor som man kan bo pa for ett par natter..och ja, man behover inte betala :)
Stannade iofs lite for lange hos denne man. Men det var en kul upplevelse att ata pa golvet, be innan maten, dela handduk, och framfor allt hitta kackerlackor i bestickladan.
Under denna vevan var aven Nikki har och halsade pa, an en gang sorry dude for att ja inte sa vart ja bodde..men om ja hade gjort de hade du inte kommit..

jaja, nytt jobb loste sej forvanansvart fort. Nanny jobbet passade mej utmarkt med tanke pa att man tjanar natt sa djavulskt bra jamfort me typ resturang, bar osv. Jobbet innebar lite stadning och barnapassande (men ja sitter mest pa facebook)
Trivdes ganska bra med jobbet men de va dags att hitta egen lya. Tyvarr finns de inte en chans att hitta ett eget place i London. Hyran gar inte att betala!
Sa, jag flyttade in i ett ratt ok hus me 4 andra tjejer. Vad jag menar med ok ar typ jag har en sang och en garderob men sa mkt mer ar de inte..vi fixade internet efter typ 2 manader men innan vi hade de kollade ja mest pa film (garna samma typ 5 ggr i veckan)

Ganska snabbt insag jag att jag egentligen inte gillade stallet sa mkt..men hade redan skrivit ett 6-manaders kontrakt sa vad ska man gora?
Jag har iaf under 6 manader i detta hus hunnit polisanmala en snubbe, blivit mordhotad "Im gonna find u and fuck u up"
blivit bestulen pa min ipod, snotts en laptop (dock inte min) varit osams me min hyresvard som for ovrigt bodde i huset bredvid, inte smart med tanke pa att jag bodde med Kammy och hennes basta vanner heter kokain & weed.
Hangde inte sa mkt me dom, utan jag umgicks mest med min lina. och vi var mest ute pa andra aventyr!

Min Holland van Katja Dijkstra fick ocksa for sej att flytta till London med sin boyfriend fran Blackburn. Herre va svart de va att forsta han dialekt i borjan.
Det var Katja som tog mej till REDBACK forsta gangen, dar ar jag nu varje helg (speciellt sondagar)

Efter att varit hemma ett par dagar under jul var jag fit 4 fight for att fira nyar med min andra Holland van Mikaela Dahl som kom hit och halsade pa. Galet & bra och jag tror inte jag ska saga sa mycket mer...(det ar inte for min egen skull jag inte berattar mer haha)
Mitt nyarslofte var att bli nyttig. Jag holl detta i 18 dagar (rekord) lagom tills att jag och lina drog en weekend till AMSTERDAM. kom fram till att jag saknar det natt sa otroligt sa funderade lite pa att spendera sommaren dar. och voila, som de blev. Den 21 juni flyttar jag till Amsterdam igen.

Efter Amsterdam borjade besokstiden. Forst kom Ron & Jeroen och vi larde dom hur man dricker nar man ar fran Sverige och bor i England..allt denna helg gick inte riktigt som jag tankt mej och hamnade i en rejal dipp efterat. Men efter 2 veckor kom min Hanna hit med sin Henke. En riktigt harlig turist weekend. Kan saga sahar att det ar nog inget i London jag inte sett. Behover ni en guide anlita mej!
Efter typ en vecka kom Egis & Bex ocksa..och visst va de turistande med dom ocksa..fast mest fest! Vi sov 3 i mitt rum som ar lika stort som 2 garderober. Mysigt!
Sen va de Brunch tur att komma hit. Haha, de hande sa mkt da och jag grater fortarande av skratt nar jag tanker pa det. Denna helgen traffade jag iaf tysken Raffael ..elle snarare Nina traffade tysken Raffael men ville inte ha han men ja ville ha gratis taxi hem sa jag sa att han fick folja med Nina hem om han betalade taxin (du kan kalla mej snyltare men jag ser mej mest som ekonom)
Stackarn foljer med hem. Nina vill inte han, inte jag heller..sa jag dumpar han lite fint i linas sang. sorry dude. Hon var inte glad pa morgonen! Ett par veckor efter detta slanger lina ut mej fran min egen sang for att hon har ragg. Dagen efter har vi seriost snack och insag att vi beter oss som svin mot varandra och att de skulle va slut pa det nu. Det funkar nagorlunda bra..bara inte sa bra pa redback lina schon haha

Sen kom familjen Wackeberg hit ocksa. Mysiga dagar!
Ja, juste besoktiden ar inte slut for den borjar om varje fredag da Lina kommer in till London :)

Sa vad hander nu?
Jo nasta vecka flyttar jag hem med mkt upplevelser (bra som daliga) i bagaget. Har lart mej sjukt mkt om mej sjalv har och som Hanna sager "det loser sig alltid" och faktum ar att det gor de. London har vart tufft, men herre va kul jag haft! Och framforallt jag klarade det trots en miljon motgangar. Yes, i'm proud of myself!


tur i oturen!

jaha, nu har aven jag skaffat mej en blogg. mest for min egen skull faktiskt..sitter och skickar typ 10 mail dagligen till folk och beskriver samma saker..sa varfor inte bara skriva det en gang och sa kan alla lasa det? ibland kan ja va smart..ja, ibland..

Ibland ar jag mindre smart. Som tex. i tisdags da jag flyttade ut fran mitt hus har i London.. Ja skulle slagga hos min kare van Ville men han kunde liksom inte komma hem sa jag fick mota upp hans kompis Alexis (knarkarkungen) och sova pa hans soffa..med nagon annan random snubbe. inte coolt!

Kom ganska snabbt fram till att de inte skulle funka i langden. somnade skitsent for dom satt och festade i min sovsoffa och jag kan ju inte direkt saga "ja vill sova, stick ivag"
Sa, igar nar ja an en gang satt ensam pa en pub for att vanta pa Alexis skickade ja sms till hela min telefonbok..och voila min gamle flamma tysken hade ett spare room. hihi gissa om ja va lycklig nar ja la mej i en EGEN dubbelsang efter ha kakat pizza och druckit ol framfor tven. shit, kan livet bli battre?

ja vet att ja gnaller om att ja kan ha otur me mkt, men halla..maste saga att min tur ar inte sa dalig den heller!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0