nu underdriver jag

ja är en upptagen människa som inte har tid med blogg. ja är alldeles för viktig för att sitta framför datorn och prata om min dag. skulle jag skriva upp allt jag gör på en dag skulle ni få läsa i 4 dagar, minst.
så kreativ är jag..
fast inte när det gäller bloggen.


tolka inte min text fel. ironi är mitt förnamn och jag gör dagligen det vanliga människor gör, men vad är vanlig? en person som skriver om vad dom äter till lunch eller hur många gånger de har kissat idag. vem fän bryr sig?
tror ja precis kom till insikten att ja ska bli anti bloggar för er som inte förstår swedish.

peace in

höga krav

ja tror många har alldeles för höga krav på sig själva. detta gör man bara för att man tänker för mycket på framtiden tex "ja måste träna 4 ggr i veckan ett halvår" eller "ja måste läsa 4 böcker i månaden. ja vet att sån planeringen inte funkar. elle jo, den kanske funkar MEN det finns inte någon av de personerna som inte konstant känner sig stressad.
ja har börjat köra på måndagsplanering. alltså ja lever en vecka i taget och jo, ja mår prima ballerina av de. ja suuger på att planera och gör helst inte de eftersom impulsiva stuffs är mycket roligare men mitt envisa ego släppte lite på sina gränser och insåg att ja inte kan leva som ja alltid gjort. så tja, ett tips till er alla är att köra en veckoplanering men helt seriöst max en vecka. annars ger man upp för att man vet att "de här kommer ja ändå inte hålla ett år så ja kan lika väl ge upp direkt" 
 
lina, de va en fet helg. nicehalleluja moment

nu är äntligen onsdagen. som jag och hanna har längtat. just haft min terroretiska tenta i bild och form och ja gick efter typ en timma. så med andra ord tog de inte 4 timmar som ja förväntat mej. sen om man klarar den är en annan femma hehe
jaja nu känns allt mycket mycket bättre iaf. börjar iofs bli rätt trött med tanke på att ja kilade upp ur sänga vid 05.09 imorse för att pluggish. så vad har ja lärt mej av detta? SLUTA SKJUT UPP VIKTIGA GREJER, börja prioritera. yeah right

nu ska ja ut och intervjua lite om fotbollen. sen blire att dra till östran och redigera. inte så sugen på att cykla förbi den där förbannade välkommen åter skylten när ja cyklar till östran. de är ta mej fasen minusgrader också..känns de som iaf.
men ja har ju nått att se fram emot :) idag kommer linisen hit och vi ska väll typ ta de lugnt, sova mycket och knappra morötter. yeah right


french maid hehe
motivation, tack

kan motivation beställas på internet? isåfall var?

igår skulle ja plugga. för de första vaknade ja upp alldeles för tidigt så tror helt serri att ja inte va nykter. mådde jätte illa halva dagen så gick och la mej för att sova max en timme och sen plugga.
ja vaknar upp 3,5 timme senare och kommer knappt ur sängen. men ja pallrade mej upp och tänkte att de kanske skulle va bra om ja va ute och gick en lång promenad. de hjälpte inte speciellt mycket måste ja säg.
ja köpte dipp och gurka och gjorde allt för att plugget skulle bli roligt. de blev de inte så ja gav upp och kollade på djävulen bär prada.
de jobbiga är nog att ja inte bryr mig riktigt. jaja, en omtenta hit och dit va spelar de för roll. tror inte de är rätt inställning dock. usch, ja vill inte. jevla höst, släng dig i vägga!

men nog gnäll. min lördag va sinnes. va ju som sagt french maid och hehe de funkade rätt bra ute på krogen.
dansade stjärten av mej hela kvälla och hade svinkul.
min kamera är ju paj så kan tyvärr inte slänga upp några pics men ska se om ja kan hitta några senare.
nu ska ja gå och köpa papper till att skriva ut alla jevla anteckningar. fän ja gillar inte skolan längre.
förhoppningsvis blire mycket mycket bättre när denna kurs är över och när lina kommer hit på onsdag :)
lina ska va fredagens gäst i korv och mus. och vi ska snacka SEXY TIME. lyssna på oss.

peace in

RSS 2.0