jay zzzzzover

ja jay z somnade under våran radiosändning idag och drog med sig alla andra artister också så vi fick snacka spontant i 20 minuter och ja tyckte vi gjorde de rätt bra.
För er som inte vet (hur kan ni inte veta) så sänder Anna, Hanna, Emelie och jag radio varje fredag. Vårat program heter korv och mus och handlar i princip bara om korv och mus plus lite till. Idag snackade vi kärlek i alla dess former. lebbkärlek, förbjuden kärlek, obesvarad kärlek och självklart kärlek vid första ögonkastet. Ni alla har väll hört om Jussi på flygplatsen? hehe de va äkta kärlek vid första ögonkastet de (tyvärr obesvarad haha) men äsch, ja är van :P
kärlek är ett rätt bra ämne att snacka loss om. planen från början va att snacka halloween men tur som fan gjorde vi inte de. vem kom på den dumma idén?
Iaf, när emelie pajade all teknik (hehe skojar bara) så körde ja fråga ut hanna metoden. oj, de blev väschta intervjun. sorry man haha

nu är ja hemma iaf, sitter och röker på mitt rum vilket man inte får, pluggar inte vilket ja borde och mitt rum ser fucked up. livet är som de brukar helt enkelt!

imorgon är ja french maid. nån som är sugen på rollspel?
later


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0