ja är journalist iiiiiiiih ja är GLAD

ja fick jobb som journalist idag på tidningen östran. inte fel! hihihihih ja är lycklig som satan. och inte bara för att ja fått jobb utan för att ja älskar mitt liv just nu!

radiosändning

igår va de fest, så de räckte och blev över. Hängde på sjösjukan med de galna sjöbusarna. Fan va kalmar är kul! massa fattiga studenter, billig öl och fest jämt. Ska börja sända radio lite me, så den 7 oktober får nu lyssna på vårt program "spex and the city"
Ikväll äre bio me mina klasspolare och sen ska ja dö i min säng. sov middag i 3 timmar idag efter en rätt ok föreläsning. men så är de när folk snarkar om nätterna hihi

peace in

p.s nu har ja fått internet så nu kan ja finally uppdatera lite mer än va ja gjort innan. fast hmm, ja har kommit fram tilll att ja inte ritkgit vet om ja vill blogga längre.. känns som man vill skaffa sig ett privatliv. fast, tja...ja vene

 

 


orka mallorca

sitter i bibban igen. har egentligen suget till att göra de nada men ja måste sitta här. fast fan än en gång fungerar inte min hjärna. tror ja har druckit upp alla mina hjärnceller under dessa 2 galna nollningsveckor. Hade avslutningscermoni i fredags, sen va de fest. hade förfest igår, sen va de riktig fest. idag är de inte fest, och de tackar ja gudarna för :)

cyklade en sväng till ikea igår. köpte sönder mej typ :) va allmänt glad för nu är mitt rum mysipys. och ja har finally skaffat gardiner så idag va första gången ja inte vaknade vid 06.30 av att solen sticker i ögonen.

Drar nog hem om 2 veckor förresten, oma & opa från hollandia ska hälsa på och dom måste ja träffa :) har tenta veckan efter också så de kan passa bra och komma hem och pluggish. hinner nog med en liten utekväll så då ses vi ju i baren. surpise!

Puss

journalist

visst har ja valt en kul utbildning men oj va svårt allt blir på föreläsningarna när man har pubkvällar dagen innan. Ja kunde inte hålla ögonen öppna och Nicklas höll sig för mun för att inte kräkas. Just nu sitter ja och skriver ett paper. ska lämna i de snart och sen har vi tenta o shit också. oj, hur gör man när man pluggar? ja hänger mest i biblan (dagligen) men får jag något gjort? nja...
back 2 business

tjaaa

ja vet att ja inte uppdaterat på typ länge men nu är ja här igen efter en galen nollningsvecka. bor med 15 galna studenter i en galen studentkorriodor. de är galen fest varje dag och nu sitter jag galet trött på biblioteket och borde plugga. inte galet!

RSS 2.0