jag blir elak

ja, lina du säger ju alltid att ja blir otrevlig när ja dricker..ja ser det mest som ärlighet men ok, ja gick lite över gränsen häromdagen och ja lever nu med dåligt samvete.

För att ta allt från början så har ja dejtat en del. och med dejta menar ja inte sex men typ middag, bio och lite mys typ. Men iaf, de har funkat skitbra tills den dagen ja själv blev intresserad. Jag blir fan konstig när ja är intresserad. typ nervös och osäker.. de va iaf så att Mr. X hade lovat att hänga me ut efter jobbet i måndags, men nehe då skulle hans polare slagga hos han så då kunde han inte. han gav mej en snabb kyss och stack. jaha, ok..ja går hem och möter hans kompis och dom frågar om ja ska me på efterfest. tackar argt nej eftersom om Mr. X hade viljat att ja skulle följa med så hade han frågat. Mr. X skickade sms på natten och sa att han vi skulle gå ut efter jobbet imorgon istället. Janneke blir glad :)
MEN senare på eftermiddagen får jag ett sms om att han känner sej dålig och att han ska hem och sova men att ja ska höra av mej när ja slutat. ja blir skitsur för ser det som ännu en diss. tror att han ljuger..
så skickar ett surt sms om att han borde stanna hemma och att han verkligen inte behöver komma för min skull för ja vill inte se honom mer.
3 timmar senare dyker han upp på jobbet. Han ville träffa mej..fast han mådde piss sa han..ja trodde än en gång inte på honom så ja dissar typ hela kvällen. hänger me hans polare istället. Mr. X kysser mej snabbt och säger att han väntar tills ja städat klart (ca 40 min)
Får självklart ett sms om att han redan åkt hem. Han mår dåligt ..självklart tänker ja..

Dagen efter ringer ja hans polare och frågar om han vill fika. Han kan inte för han är på sjukhuset. Mr. X hade fått epilepsianfall för att han druckit alkohol när han va sjuk. Ja har så sjukt dåligt samvete..
ja vill inte va elak, men ja är så jekla rädd för att förlora kontrollen...förlåt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0