hej hej kalmar

nu har ja nästan packat klart. ja har 2 stora kartongen, 2 feta resväskor och två stora lådor med kläder, skor och mer kläder. hur allt ska få plats på 13 kvadratmeter vet ja inte än...men ja brukar ju ha de mesta på golvet här hemma så de kommer nog funka rätt bra där också tror ja..
ja måste nog ta tag i att göra mej iordning lite kanske..ja ser förjevlig ut. och första intrycket är tydligen viktigt har ja hört..
fast de är klart om man kommer dit skitful kan de ju bara bli bättre? jaja ja  har en timma på mej att bestämma mej. ja hatar att fixa mej iordning!

hörni, vi ses väl i kalmar? :) ikväll kommer ja nog va lite ensam med tanke att ja inte känner en tallkotte men imon kommer micke. vi ska ut och explora i stan hihi

puss


grym film



så nu har ja kommit hem från min bakisdag med lina. ja är fortfarande rätt segopego men kunde definitvt inte somna till filmen "män som hatar kvinnor" mkt nice film! Nu ska ja städa och packa klart yeej. För övrigt kan ja tillägga att ja är skitful idag och att min hy ser förjevlig ut. fattar inte de riktigt men VARJE gång ja ska flytta elle resa elle nått får ja kass hy. känner mej inte speciellt stressad elle nått men de bara blir så liksom...iofs är ja lite stressad när de kommer till pengar. ja har fan de nada på kontot och ja har en skuld på 5000 kr till mammi. inte coolt.
men iaf, funderar rätt starkt på att sluta röka idag. elle ja får drick röka men inte röka me mej själv :) och helst inte överhuvudtaget på veckodagarna. wish me luck, än en gång...


bakis pizza

jag hade då verkligen inte tänkt mej bli bakis imorse men när jag vaknade vid 06.30 för att ja trodde ja höll på att törsta ihjäl förstod ja att man än en gång hade lyckats glömma sätta en mugg me vatten jämte sängen..inte coolt.
Men gårdagen va rätt cool. Hade lite före förfest hos linis och sen förfest hos becka. Bryggan va slutdestionen. Fin kväll!
Är de nån mer än ja som drömmer skumt och massa mardrömmar när man druckit? fast de är klart ja drömmer inte lika lustigt som becka gör haha

Lina Schön grattis till jobbet :)
nu off till linis och äta sista måltiden innan flytt.

wish me luck!

tandläkaren och huvudvärk

ja att gå till tandläkaren och få en räkning på 1810 kronor när man redan har huvudvärk är inte coolt. Hade ett litet hål så fick borra lite men inte blir det billigt för de. suuuug ja som redan står minus på kontot. Jaja, på fredag flyttar jag till kalmar hihi ja är riktigt excited.

Igår hängde vi hemma hos Bex och kikade på fotboll och åt godis (ja åt upp bex godis) sorry dude
Sen hängde lina me mej hem och vi skulle kollat på en av dom fem filmerna vi hyrt. men nej, min dvd kraschar såklart. så vi kollade på tredje klotet från solen medan lina pillade mej i håret. blev trött ganska fort så vi bestämde oss för att gå och sovet. ikväll ska vi dricka max 2 öl på bryggeriet. ses vi där? :)

btw, va hände me vädret?


låt bilderna beskriva min galna lördag

galen kul kräftskiva hos elin. och sen "efterfest" i Bollebo. den riktiga efterfesten va hos mej men min nakne far skrämde iväg alla haha





























kontraktskrivning

ja, nu har ja verkligen fått min nya lya :) skrev på kontraktet idag. tror de kommer bli fett att bo där. Flyttar inte förran på fredag men de är rätt bra tajming för ja har 1 miljon grejer att fixa. Inte visste ja att de va så mkt att fixa me när man skulle börja plugga. de som suger mest är nog csn. hur fan gör man? haha

igår flyttade nikki till växjö. vi stod och lipade båda två..ja saknar att bråka lite faktiskt. de är tyst här hemma när ja vaknar. mami & papi jobbar o jens går i skolan. nikki va den ja sa godmorgon till liksom men nehe, nu pratar ja mest me själv...sorgligt. 

Nu ska ja fortsätta laga mat, falukorv o pasta med mkt smör. nyttigt och bra! 

p.s ska slänga upp alla bilder från lördagens galna fester men orkar inte skriva om de just nu. later

nära döden upplevelse

igår drog vi ut till spökhuset. ingen vågade gå ut så vi åkte hem igen..
det sägs att om man går in i spökhuset kommer den första att dö och den andre kommer bli sjuk o.s.v
Ja har iofs aldrig trott på spöken som kastar förbannelser men ja tror på andar, en viss del av själen lever kvar, det vet ja säkert. Man blir något nytt i sitt nästa liv och va någonting annat i sitt förra.
Men iaf, vi gick ju då inte ut ur bilen ens. På vägen hem möter vi Fredrik och vi busar lite me bilen. Buset gick lite överstyr och vi va så sjukt nära att krocka me en mötande bil. Fredrik, man får INTE gasa när en bil kör förbi! Skrattade mest efteråt men hjärtat mitt satt utanför kroppen.

uppdatering

Födelsedag

Ja igår fyllde jag gammal och de firades ordentligt detta år (jobbade natt på posten på min födelsedag förra året). Vaknade upp kl.07.15 av la famlila som sjöng ja må hon leva. Fick även en fet tårtbit till frulle. Sen va ja tyvärr tvungen att dra till läkaren för att kolla upp mina kära blodvärden och jaaaaa, dom har gått upp från 98 till 140 :) ja är frisk. Finally!
Sen kom storasystern min med bebben Svea som blivit superstor. Käkade gott på coco thai och därefter hade vi tårtkalas hemma..igen. Sen på kvällen kom mina kära vänner hit och käkade tacos och spelade ölspelet med vin. Ja blev inte lika full som när ja fyllde 18(tur de för ja höll på att dö den kvällen) men lagom onykter blev ja allt. Ja fick en ordbok, är detta en pik? hehe ja vet exakt vad ni menar. hur fan ska ja klara journalistutbildingen när ja inte ens kan ordentlig svenska? haha

Drog iaf till bryggan sen och hängde lite me folket som kikade på fotboll. Varför ha tv på en pub? kan de bli mer osocialt. Blev trevligt framåt stängningsdags..Sov hos egis men vaknade vid 07.15 och va sviiiinpigg. kolllade på she's the man och för första gången somnade ja INTE till film. ja som gärna hade sovit..












drog mej hemåt och la mej i solen och läste bok. sen kom mina kompanjoner och spelade lite volleyboll me mej. Ni sög! förutom lina då som faktiskt kunde lite..hehe sen drog vi och badade på mysigaste stället i stensjön loo

nu sitter ja och lyssnar på musik som ja alltid lyssnade på i london. skum känsla de där..känns på ett sätt som ja kom hem från london igår men på ett annat känns de som de va år sen ja va i london. Mina 2 års äventyr är slut nu och ja vet inte om ja ska skratta eller gråta. Båda två antagligen. Ja är rik på erfarenhet inom mkt men min intilligens är lika med NOLL!






De här me lägenhet i kalmar går tyvärr inte så bra som ja hade viljat. Har iofs fått ett grymt rum men känns lite knäppt med tanke på att de va meningen att ja skulle flytta ihop med micke. men ja har fan slitit som ett djur för att få tag på nån lägenhet men de gaaar ikke. Så nu tackade jag ja till ett rum på ett hotell hehe. Bor 50 studenter :) Man delar vardagsrum o kök men har sitt eget rum med dusch och toalett. Rummet är möblerat och tjena, va ja är glad för de :) Förhoppningsvis kan micke också få ett rum där..verkar fett nice iaf :)

Nu ska ja nog gå och hänga lite me mina barn.
Peace in

Visingsö



har turistat lite i småland idag. drog till gränna och kollade på polkagrisar, åkte båt till visingsö o kollade på ruiner. hade de inte varit för de trevliga sällskapet hade de sögigt. inte för att de inte är intressant oså men ja har sett de innan..
ikväll kommer linisen hit. btw, håll tummarna..har kanske hittat en lägenhet för de första 2 veckorna :)
kusjes

tokig

att det är svårare att hitta bostad i sverige än i både amsterdam o london hade ja ju aldrig trott. ja blir helt seriöst tokig. gick upp vid halv 8 för att titta på annonser. Ringt ca 20 samtal och alla lägenhet är gone inom 2 sek. Grattis!
Jaja, ja & micke får sova i tält den första månaden haha

nehe, off 2 telefonen. suck, ja som hatar att prata i telefon..

laserdisco

grym förfest igår. hotellet va som de är.





Ska träffa min älskade hanna nu..som jag längtat :) Ikväll har vi sommarfest härhemma. så de blir att va nykter och ta hand om mammas tequila race. sa ja nykter? hell no, för att orka me fulla gamlingar måste man antingen va lika full själv eller på en mils avstånd.

/J


en helhet

det är inte förrän jag är hemma igen som jag fattar hur skönt det är att ha vänner som redan känner en. Man behöver inte dra hela sin historia tusen ggr och man behöver inte vara extra trevlig för att bli omtyckt. Självklart får man massa nya vänner när man reser men inte vänner som vet hur man var på gymnsaiet, som vet vilka man varit kär i, vet hur man ser ut när man är ledsen eller vet hur ens familj ser ut.
Se nu, det finns positiva saker med att vara hemma :P

Ikväll är de fest, och de ska bli otroligt kul att tracka ner på hotellet och säga att amsterdam är fetare. Men hallå, jag har ju mina bästa vänner här så nej, jag ska inte gnälla :) ja har saknat er!



stress.com

att leta lägenhet 8 timmar i sträck är inte kul. och inte hitta ja nån lägenhet heller..typiskt.
Förhoppningsvis kan jag & Micke hitta nått nästa vecka. Ska tok leta lite imon me men nu först ska ja träffa mina efterlängtade vänner :) som jag saknat er!

att vara hemma är lustigt, och ja, vi har redan tjaffsat men de är nog mest mitt fel. ja är stressad, har haft huvudvärk i 3 dagar och är fuckep up i magen. Sen att jag saknar amsterdam sjukt mkt gör saken inte bättre. MEN måste säga att så fort ja fixat lägenhet i kalmar är ja glader igen :)

Ses hos becka ikväll! Puss

sömn

ja nu när jag lagt all stress bakom mej har ja börjat sova lika mkt som förr. och ja vet inte riktigt om de är bra elle dåligt.
sov middag 2 timmar igår, somnade för natten kl. 20. Blev väckt 10.30, käkade frulle sen fick ja och la mej sov till 13. Vaknade, satte mej i bilen och voila ja sover 2 timmar till. Tro det eller ej men ja är fortfarande död. Ska raka vägen till sängen efter maten. Imorgon sätter jag mej bakom styret kl. 5. 14 timmar senare är jag i Nässjö. Ses där :)
Kusjes

bye bye amsterdam

käkade spare ribs som avslut igår och sen vare fest. galen fest.













Ja sitter för tillfället och lipar...fan amsterdam är fett, och ja känner mej hemma här. Ok, att ja fuckat till de lite men ändå..hade så gärna stannat, Men nu äre dags för mer seriösa saker, vilket ja tror jag behöver. Hade jag varit kvar i amsterdam hade jag blivit alkolist. Jag har druckit varje dag i 7 veckor. Så hej nykterist Janni blire nu!
Rick & Jeroen hälsade på igår förresten, de va trävligt!

faaaaaan ja vill inte packa..ja vill inte..

aldrig mera alkohol

jag är fan fortfarande skakis. har nog nevah evah vart så bakis som ja är idag. Va sista dagen på jobbet igår och då tyckte mina kära kollergor att ja skulle bli full. dom lyckaden defintivt. Drack en flaska tequila innan stängning och som shotglas använde vi vinglas. Ja kunde fan inte prata me kunderna, fnittrade sönder, dansade och va allmänt dryg. Fick fan extra mycket dricks igår också för mina shower haha nej mamma ja tog inte av mej kläderna!
Efter stängning blev de ölhävartävling och kahlua/baileys shots. Mums! Men fy fan va pissigt ja mår idag.
Ikväll äre fest..åh så härligt att dricka alkohol. NAT

drama

ja kan mest skratta åt sitationen men de är sjukt synd om Mr. x flickvän. Sa ju att han va ett asshole, men de visste inte hon eller jag förrän igår. Ja jobbar tillsammans med hennes bästa kompis Ellen så ja berättade allt om Mr. X för Ellen igår. Samma kväll kommer hans tjej in och lipar och vill prata med mej. Ja tog en paus och satt och snackade lite me henne och tydligen så hade han dissat henne förra ons och tors för att han var sjuk. Men sjuk var han inte för han var med mej. Fan vilket asshole. Jag måste tillägga att jag INTE hade en aning om att han hade brud.
Vi har iaf skirvit ett sms till honom nu från hennes telefon där de står att jag hälsar. Förhopningsvis fattar han piken. Hur fan orkar man hålla på och leka denna förbaskade barnalek? Väx upp för fan!


Förövrigt va de skitkul på jobbet igår, tills ja vaknade upp nyss. Ja kan fan inte sovet längre. Tror att ja börjar bli lite nervis över skolan för ja vaknar typ efter 3 timmars sömn, drömmer dessutom massa konstiga saker. Sug! Ska lämna tillbaka min cykel idag så nu blire att börja gå hem. ja är för lat för detta!


ANTAGEN!

student 2009 hehe. Jag ska börja pluggisch och gud, de ska bli skönt. Är antagen i Kalmar ..journalistutbildning :)
Trots allt roligt här så inser ja ju också att man ja inte kan jobba där hela mitt liv. Alkohol varje dag och för att inte tala om alla droger som tas runt omkring en konstant.
Igår va Michael Jackson inne hos oss. Ja skämtar inte, de va den bästa look a like ja någonsin sett. Samma näsa t o m.
Jag rös när han kom in.

Inatt har ja blivit anfallen av myggor och än en gång vaknat  av trädgårtsmästaren efter 2 timmars sömn. Snark!


Ska nog chilla lite i parken idag. Vädret är super. Det sjuka är att alla kvinnor här solar topless i parken..visst att man kan förvänta sej det på en strand men i en park där man inte kan bada?

Hänge iaf lite i parken igår men ja dog av värmeslag så ja stack till McDonald's och drack 3 liter vanlijshake. mumma!




jag blir elak

ja, lina du säger ju alltid att ja blir otrevlig när ja dricker..ja ser det mest som ärlighet men ok, ja gick lite över gränsen häromdagen och ja lever nu med dåligt samvete.

För att ta allt från början så har ja dejtat en del. och med dejta menar ja inte sex men typ middag, bio och lite mys typ. Men iaf, de har funkat skitbra tills den dagen ja själv blev intresserad. Jag blir fan konstig när ja är intresserad. typ nervös och osäker.. de va iaf så att Mr. X hade lovat att hänga me ut efter jobbet i måndags, men nehe då skulle hans polare slagga hos han så då kunde han inte. han gav mej en snabb kyss och stack. jaha, ok..ja går hem och möter hans kompis och dom frågar om ja ska me på efterfest. tackar argt nej eftersom om Mr. X hade viljat att ja skulle följa med så hade han frågat. Mr. X skickade sms på natten och sa att han vi skulle gå ut efter jobbet imorgon istället. Janneke blir glad :)
MEN senare på eftermiddagen får jag ett sms om att han känner sej dålig och att han ska hem och sova men att ja ska höra av mej när ja slutat. ja blir skitsur för ser det som ännu en diss. tror att han ljuger..
så skickar ett surt sms om att han borde stanna hemma och att han verkligen inte behöver komma för min skull för ja vill inte se honom mer.
3 timmar senare dyker han upp på jobbet. Han ville träffa mej..fast han mådde piss sa han..ja trodde än en gång inte på honom så ja dissar typ hela kvällen. hänger me hans polare istället. Mr. X kysser mej snabbt och säger att han väntar tills ja städat klart (ca 40 min)
Får självklart ett sms om att han redan åkt hem. Han mår dåligt ..självklart tänker ja..

Dagen efter ringer ja hans polare och frågar om han vill fika. Han kan inte för han är på sjukhuset. Mr. X hade fått epilepsianfall för att han druckit alkohol när han va sjuk. Ja har så sjukt dåligt samvete..
ja vill inte va elak, men ja är så jekla rädd för att förlora kontrollen...förlåt.

dricks



att få ihop 2200 kr i dricks är inte fel hihi.

jobbade bara 2 timmar igår, de va inte så busy me ja valde att stanna kvar en stund o chilla men blidde trött och drog mej hemåt. kollade på I love you, man och käkade jordnötter.
Innan jobbet va ja på middag och kollade på ice age med en ny Tim. De va väll trevligt fast inte överdrivet. de klickade inte riktigt och ja va död eftersom ja bara sovit 4 timmar natten innan. Ice age va grym iofs.
 
Mina kära kollegor har fixat ett hej då party för mej på måndag. énligt dom kommer ja inte överleva..
Jaha på onsdag nästa vecka är ja hemma igen. ja vill inte...amstedam är staden i mitt liv!




snuskigt rik

skitkul kväll igår. jobbade iofs men med ett leende på läpparna :) kom hem vid 7 och vaknade vid 10 av trädgårdsmästaren som klippte häcken (inte sin egen) inte coolt.


Är lite putt idag också för min kära chef har gett mej 3000 kr för lite i lön. Orka hålla på och ringa och tjata hela tiden..
Dessutom är han skitotrevlig i telefon. fan, han är snuskigt rik så varför hålla på att luras. just det han är snuskigt rik för att han luras.



6 dagars jobb

va hos chefen igår och han hade tydligen kickat en arbetskompis till mej så nu får ja alla hennes pass. hmm, vet inte riktigt om ja va så sugen på de men men..
igår jobbáde ja iofs bara 1,5 h. De va alldeles för lite folk så ja fick gå hem.. men hem gick ja naturligtvis inte hihi
skön kväll som slutade suddigt. Ja tror fasen ja dejtar världens knepigaste kille iaf.. men de är ju de som gör de spännande sägs de men fan, orka va så luddig hela tiden man.

på tal om min chef så måste ja säga att han är en skum typ. för de första hade han msn uppe. Sexyblack_1985 frågade om hans fru var borta över helgen så hon kunde komma dit och ta hand om honom ..ja skämdes ihjäl för han såg att ja såg..
sen så va ja tvungen att va barnvakt 1 timma åt hans son som ja träffade för första gången..

ja är sjukt trött på att drömma om att de är massa folk i mitt rum och att ja borde ta på mej kläder och va social. drömmer fasen de varje natt och de slutar alltid me att ja sätter mej upp fast ja är SKITTRÖTT och börjar snacka lite, tills ja inser att de inte alls är någon där. detta händer ett par ggr per natt. Dessutom måste ja tillägga att ja för första gången vaknar innan 15 typ.
Ja tänker lite för mkt för tillfället. stress me skolan, stress med att ja inte fått min lön, stress med bostad, stress med jobb. Tro det eller ej men min kropp pallar ikke mera. Den kommer bli glad när ja åker hem nästa vecka. Min själ däremot, herregud vilket bakslag..

Nehe, off 2 marknaden!

ojsan

för lite sömn och mens är ingen cool kombination. ursäkta mitt inlägg inatt. ja va lite pissed off och självklart helt utan anledning. haha jaja ny dag idag. BRA!

ska på möte hos chefen för ja har fortfarande inte fått min lön!! skulle fått den förra veckan..
Sen ska ja hinna me en sväng på stan för ja åker nämligen hem nästa vecka så ja har mkt att göra..
varför ska tiden gå så snabbt när man har roligt?


later


ehm va?

oj va allt kan bli fel med sms skickane på engelska. typsiskt...
varför alltid krångla till de?

ehm va?

oj va allt kan bli fel med sms skickane på engelska. typsiskt...
varför alltid krångla till de?

Rotterdam

Onsdag:

Träffade en ny Frank på krogen. spelade lite biljard (jag sög) och sen stack vi hem och kollade på Ice Age 3. Måste dock erkänna att jag inte såg speciellt mycket av filmen. Mös mest medans vi drack vin och rökte i sängen. kan det bli bättre?
Vaknade upp i hans varma famn och ja kunde inte vara lyckligare haha nää inte riktigt så men nästan. Hängde iaf me Frank hela dagen. Va och kikade på hans jobb, han jobbar så kock och hans mat smakar mumma. Sen la vi oss på stora kuddar i parken och mös. På kvälla drog ja till Castricum.

Fredag:

Va på en hejdundrande familjefest i Rotterdam med massa lustiga släktingar som ja aldirg träffat. Jag va defintivt yngst men herre va ja skrattade. God mat och god alkohol. dansade hela natten lång till gammal skön musik. Framåt morgonen vare dags att bege sig hemåt. T o m farbror Ard 65 år va kvar.




tequila





syssling


Lördag:

Vaknar upp och känner genast att dricka 2 flaskor rose + tequila va inte smart. Mamma säger att hon ska göra yoga men jag hör henne snarka efter 5 minuter. Även hon har druckit lite för mycket.
Vi beger oss till min syssling och hans föräldrar för middag. Laurent, min syssling är också 20 och de är helt sjukt va de klickade bra. Vi har aldrig träffats men vi satt och tjötade i timmar. Vi har haft exakt samma uppväxt och har vart exakt lika svåra jobbiga tonåringar haha
Va ute på lite olika pubar och sen drog vi till en asnice coctailbar¨där man låg ner i stora soffor och chillade.
Alla i amsterdam hatar Rotterdam och tvärtom men jag måste säga att jag gillade Rotterdam starkt. De enda som saknar är de mysiga kanalerna och gamla husen som man har här i amsterdam. Men det beror på att under andra världskirget bombaderades Rotterdam. Inte ett enda hus stod kvar i en stad lika stor som Sthlm..


Jag kom just hem och känner att det är dags för en vilodag. Så nu ligger jag här i sänga och tänker inte gå upp förran imorgon. Natti 

RSS 2.0